Stagiaire: Marketing/Sales

Schavemaker

Schavemaker Logistics en Transport is sinds 1967 actief als logistieke dienstverlener met meerdere vestigingen in Europa. Het familiebedrijf richt zich op diverse modaliteiten en is onder andere actief op het gebied van deelpartijen, complete ladingen en coil transport, alsook speciaal transport, expresse, railtransport en warehousing/contract logistiek.

Ter versterking van ons team op de afdeling Transport zijn wij voor onze vestiging in Breda op zoek naar een:

Junior Transportplanner

 

Wat ga je doen?

In deze dynamische functie ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de aansturing en planning van onze chauffeurs en vaste charters die voornamelijk door Zuid-Europa rijden. Het vervoer bestaat voor een groot gedeelte uit deelzendingen. Hierbij streef je met behulp van ons plansysteem naar een optimale belading van de bestaande capaciteit waarbij je het klantenbelang niet uit het oog verliest. Je onderhoudt nauw contact met de klant over de status van de zendingen, behandelt prijsaanvragen, gaat actief op zoek naar retourvrachten en deelt deze in. Kortom een afwisselende functie waarin je het verschil kunt maken.

Schavemaker Team

Wat breng je mee?

Voor deze junior functie zoeken wij een collega die een carrière wil opbouwen in de transportsector en wil doorgroeien naar een volwaardige planner. Je bent stressbestendig, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en vindt klantgericht handelen vanzelfsprekend. Daarnaast kun je snel schakelen, ben je flexibel en denk je in oplossingen. Verder beschik je over onderstaande harde criteria:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;

 • Affiniteit met de transportsector;

 • Beheersing van de Franse taal is een pré;

 • Goede kennis van of handig met geautomatiseerde systemen;

 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;

 • Woonachtig in de omgeving (circa 30 km) van Breda;

Voldoe je niet aan alle criteria, maar wil je wel graag een carrière opbouwen in de transport en ben je bereid trainingen of cursussen te volgen? Of zit je in het laatste jaar van jouw studie en kun je daarnaast parttime werken? Dan nodigen wij je ook graag uit om te solliciteren op deze vacature.

  Wat bieden we?

  Werken bij Schavemaker betekent werken in een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar ruimte is voor eigen invulling. Je krijgt de vrijheid om van je functie een uitdaging te maken en komt terecht in een leuk team. De werksfeer is informeel, dynamisch en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Uiteraard horen bij deze functie passende arbeidsvoorwaarden. Standaard onderdelen van onze procedure zijn een referentiecheck en het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag.

  Interesse?

  Spreekt bovenstaande je aan? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt je cv en motivatie richten aan mevrouw L. Timmer, HR Manager via onderstaande link. Mocht je nog meer informatie wensen dan kun je contact opnemen met de heer Paul de Ridder, branchmanager via 076 596 37 40 of een kijkje nemen op onze website www.schavemaker.com.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.